Harley-Davidson presenteert ultieme proefritactie

Harley-Davidson presenteert ultieme proefritactie

Boek een proefrit op een Dark Custom™-bike en maak kans op een volledig verzorgde reis naar de VS om – samen met een Harley®-topstylist – je eigen droom-bike te ontwerpen

Brussel, 1 september 2015 – Voor 2016 bevestigt Harley-Davidson zijn leiderschap in customization van motoren met de presentatie van opgefriste Dark Custom-modellen, performance- en stylingupgrades over de gehele lijn, en een waanzinnige nieuwe actie.  
 
Harley-Davidson presenteert een nieuwe competitie waarin rijders in Europa, het Midden-Oosten en Afrika kans maken op een unieke prijs. Door simpelweg een proefrit te maken op een van de Harley-Davidson® Dark Custom™-modellen – zoals de vernieuwde 2016 Iron 883™ of de Forty-Eight® –, maken ze kans op het winnen van hun eigen Dark Custom™-motor*, ontworpen en gestyled door Dais Nagao, Harley-Davidson Senior Industrial Designer. 
 
De winnaar zoekt zijn of haar favoriete Dark Custom-bike uit en customizet die samen met Nagao tot de ultieme droom-bike. Dit alles vindt plaats in de fabriek van Harley-Davidson in Milwaukee, VS. Als het design af is, wordt de bike gebouwd door een lokale Harley-Davidson-dealer.
 
 
De prijs bestaat uit een ongelofelijke VIP-trip voor twee personen naar Milwaukee, de geboorteplaats van Harley-Davidson. Dit is inclusief hotelovernachtingen, een tour door het Harley-Davidson Museum en tickets voor lokale sportwedstrijden en/of concerten.
 
Maar dat is nog niet alles, want ook een volledig betaalde trip naar Californië is inbegrepen. Daar rijdt de winnaar rond op een exclusieve Dark Custom™-bike, hij of zij krijgt een tour door de LA Custom Culture Scene met een lokale gids, en ontvangt tickets voor sportwedstrijden en/of concerten.
 
Om deze unieke ervaring vast te leggen, ontvangt de winnaar een camera waarmee hij of zij elk hoogtepunt kan registreren. Transfers, reserveringen in restaurants en kleding uit de Harley-Davidson® Black Label Collection zijn allemaal bij de prijs inbegrepen.
 
Om mee te doen, hoef je alleen maar een proefrit te boeken op een van de Harley-Davidson Dark Custom™-bikes – zoals de Harley-Davidson Street 750, Iron 883, Forty-Eight, Street Bob, Street Bob Special en Fat Bob. Ga naar www.h-d.com/testride voor je dichtstbijzijnde Harley-Davison®-dealer en om een proefrit te boeken.
 
Noot voor de redactie:
*Als de winnaar al een Dark Custom™ gekocht had na de proefrit en voor het eind van deze actie (die loopt van 1 september tot 31 oktober 2015), dan restitueert Harley-Davidson het volledige aankoopbedrag en customizet Dais Nagao die aangeschafte motorfiets.
 
 
Over Harley-Davidson Motor Company
Harley-Davidson, Inc. is de moedermaatschappij van de groepsmaatschappij die handel drijft als Harley-Davidson Motor Company en Harley-Davidson Financial Services. De Harley-Davidson Motor Company produceert cruiser en custom motorfietsen en toermotorfietsen. Harley-Davidson Motor Company biedt een volledig gamma van motoronderdelen, accessoires, motorkleding en algemene artikelen. Harley-Davidson Financial Services, Inc. verleent financiering aan groot- en detailhandels en levert verzekeringsproducten aan Harley-Davidson-dealers en -klanten. Ga naar www.harley-davidson.be voor meer informatie.
 
Voor meer informatie neem contact op met:
Harley-Davidson Benelux
Anna Marie Deary, Marketing Manager
T: +31 (0)70 757 4905
 
LVTPR
Luc Gyzels / Thomas Defoirdt 
T: +31 (0)2 474 1740
 
 

Meer over Nieuws

NEW ROAD KING SPECIAL

NEW - ROAD KING SPECIAL

Heers over het asfalt met de agressieve en krachtige performance van het gloednieuwe Milwaukee-Eight® motorblok.

Nieuw Milwaukee-Eight-motorblok drijft verbeterde touring-ervaring aan

Nieuwste Harley Big Twin levert meer performance, brandstofbesparing en comfort.

Harley Davidson presenteert krachtige nieuwe Touring-motoren

H-D introduceert het Milwaukee-Eight-motorblok, haar 9de Big Twin, en nieuwe vering op de 2017-modellen.

CVO Pro Street Breakout combineert 'American muscle' met vernieuwende stijl

Exclusieve performance cruiser presenteert nieuwe, donkere afwerkingen