Harley-Davidson® introduceert Discover More 2016

Harley-Davidson® introduceert Discover More 2016

 
Rijswijk, 14 maart 2016 – HARLEY-DAVIDSON ZOEKT: twee winnaars van de nieuwe Discover More-competitie 2016 om op een touringbike van Harley-Davidson een droomrit te maken waar ter wereld zij willen. Het winnende paar krijgt ieder een motorfiets en ook gezamenlijk 5.000 euro zakgeld mee voor tijdens de trip. Een prijs die de winnaars nooit zullen vergeten. 
 
Klinkt te mooi om waar te zijn? Het begint allemaal met een eenvoudige testrit. Om mee te doen aan de Harley-Davidson Discover More-competitie 2016 moet men tussen 15 maart en 30 april 2016 een testrit boeken en maken op een touringmodel bij een Authorized Harley-Davidson-dealer via www.h-d.com/discovermore. En daarmee kan een kort ritje door de stad zomaar veranderen in twee droomweken door Spanje, de Verenigde Staten, Argentinië of elke andere plek ter wereld. 
 
De lancering van de derde Discover More-competitie van Harley-Davidson is perfect getimed, nu de lente in aantocht is en het weer zonniger en warmer wordt. Een onderzoek via social media laat bovendien zien dat het maken van een testrit op een Harley voor meer geluk kan zorgen. Uit een analyse van de persoonlijkheden van @HarleyDavidson-volgers blijkt dat zij het hoogst scoren op extraversie en vriendelijkheid, in vergelijking met enkele van de belangrijkste concurrenten van Harley. Onderzoek toont aan dat extraversie sterk samenhangt met geluk en voorspoed. Vriendelijkheid doet de kans op positieve ervaringen toenemen. De boodschap is dus helder: word Harley-rijder en je kan zomaar gelukkiger worden!
 
“Luis Castilla, de winnaar van de Discover More-competitie van vorig jaar heeft vele rijders geïnspireerd om eropuit te gaan en de magie te beleven van het touren op een Harley-Davidson-motor”, zegt Mike Johnstone, EMEA Marketing Director bij Harley-Davidson. “Discover More 2016 biedt rijders de kans een ervaring te winnen op twee touringmodellen van Harley-Davidson ergens ter wereld. Dit jaar willen we dat ze touren zoals zij dat willen. We kijken ernaar uit te horen welke route de winnaars uiteindelijk kiezen.” 
 
Meedoen met Discover More 2016
Om de droomrit ergens ter wereld te winnen, moeten rijders enkel een testrit maken op een van de zes touringmodellen van Harley-Davidson (Superlow® 1200T, Heritage Softail® Classic, Road King® Classic, Street Glide® Special, Road Glide® Special of de Ultra Limited). Dat doen ze bij een van de Authorized Harley-Davidson-dealers; op www.h-d.com/discovermore is meer informatie te vinden hierover. De winnende rijder en zijn zelfgekozen touringpartner krijgen de beschikking over twee touringmodellen van Harley-Davidson voor een trip van twee weken. Daarnaast krijgen ze 5.000 euro zakgeld mee. Meedoen kan van 15 maart tot en met 30 april 2016. 
 
De Discover More-reis van Luis Castilla – gekozen uit meer dan 10.000 aanmeldingen uit 27 landen – omvatte een volledig verzorgde ontdekkingsreis van twee maanden door Europa op een Harley-Davidson Street Glide Special. Hij ontdekte enkele van de meest spectaculaire wegen van Europa en ervoer onderweg diverse levendige culturen, plekken en geluiden. Bekijk meer over zijn reis op www.greatestrides.eu
 
Meer informatie over de Discover More 2016-competitie is te vinden op www.h-d.com/discovermore. Algemene voorwaarden zijn van toepassing. 
 
 
###
 
Over Harley-Davidson Motor Company
Harley-Davidson, Inc. is de moedermaatschappij van de groepsmaatschappij die handel drijft als Harley-Davidson Motor Company en Harley-Davidson Financial Services. De Harley-Davidson Motor Company produceert cruiser en custom motorfietsen en toermotorfietsen. Harley-Davidson Motor Company biedt een volledig gamma van motoronderdelen, accessoires, motorkleding en algemene artikelen. Harley-Davidson Financial Services, Inc. verleent financiering aan groot- en detailhandels en levert verzekeringsproducten aan Harley-Davidson-dealers en -klanten. Ga naar www.harley-davidson.nl voor meer informatie.
 
Noot voor de redactie
Voor het onderzoek onderzocht SocialBro de persoonlijkheid van Twitter-volgers en de gesprekken die zij voerden gedurende zes maanden (1 augustus 2015 tot en met 1 januari 2016). Deze vergeleek het bureau met vier van de belangrijkste concurrenten van Harley-Davidson, gebruikmakend van SocialBro Personality Insights, mogelijk gemaakt door IBM Watson. In totaal zijn meer dan 628.782 profielen en 106.470 conversaties geanalyseerd.
 
@HarleyDavidson-gebruikers zijn vergeleken met die van @BMWMotorrad, @KawasakiUSA, @TriumphAmerica, @Suzukicycles en @HondaPowersprts. Zij scoorden allen lager op de genoemde categorieën. 
 
Het onderzoek is gebaseerd op eerdere recente onderzoeken op het gebied van psychologie. Specifiek gaat het in op hoe het ‘Big 5-persoonlijkheidsmodel’ correleert met geluk.
 
Voor meer informatie neem contact op met:
 
Harley-Davidson Benelux
Anna Marie Deary, Marketing Manager
T: +31 (0)70 757 4905
 
LVTPR
Noëlle de Boer 
T: +31 (0)30 65 65 070

Meer over Nieuws

NEW ROAD KING SPECIAL

NEW - ROAD KING SPECIAL

Heers over het asfalt met de agressieve en krachtige performance van het gloednieuwe Milwaukee-Eight® motorblok.

Nieuw Milwaukee-Eight-motorblok drijft verbeterde touring-ervaring aan

Nieuwste Harley Big Twin levert meer performance, brandstofbesparing en comfort.

Harley Davidson presenteert krachtige nieuwe Touring-motoren

H-D introduceert het Milwaukee-Eight-motorblok, haar 9de Big Twin, en nieuwe vering op de 2017-modellen.

CVO Pro Street Breakout combineert 'American muscle' met vernieuwende stijl

Exclusieve performance cruiser presenteert nieuwe, donkere afwerkingen